Over Ellen

Wie is

Ellen Herber?

De wereld draait om efficiency. Dat geldt ook voor het inrichten van ruimtes. Maar wat we soms vergeten is dat we er ook in leven of werken. Of allebei. Dus is warmte, het gevoel van een huis waarin je je thuis voelt, heel belangrijk. 

Voor mijn ontwerpen heb ik maar één doel; het creëren van een plek voor klanten waarin een huis een thuis is. Omdat geen ruimte gelijk is en wensen persoonlijk zijn, is elke opdracht een nieuwe uitdaging. Meubels of voorwerpen waaraan je gehecht bent, hoeven we op voorhand niet uit te sluiten. Emotionele waardes mogen we koesteren en een plek geven in een nieuw vorm te geven ruimte. 

Dat geldt voor je nieuwe of aangepaste woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kantoor of het oplossen van functionele ruimtes zoals inloopkasten, entrees, een wastafel in een kinderkamer etc. Functie en sfeer gaan hand in hand in een helder ontwerp met persoonlijke details. 

Na mijn opleiding aan het Nimeto (etaleren en decoreren) heb ik als visual merchandiser en stylist gewerkt bij onder andere Harrods in Londen, diverse kledingketens, en Maxicosi kinderzitjes. Na mijn 3-jarige vervolgstudie interieurvormgeving ben ik werkzaam geweest als interieurontwerper bij Houtmerk waarna het zelfstandig ondernemerschap lonkte. 

Ellen-Herber-880x1281