Particulier | Herenhuis in ere hersteld

Particulier | Herenhuis in ere hersteld

Particulier | Herenhuis in ere hersteld

Dit oude herenhuis heeft een opmerkelijke reis doorgemaakt. In de jaren ’70 onderging het een ingrijpende verbouwing die veel van zijn oorspronkelijke charme en karakter wegnam, toen het werd omgevormd tot een kantoorruimte. Veel van de prachtige historische elementen werden helaas verwaarloosd of verwijderd, waardoor de ziel van het pand verloren ging.

Gelukkig is er een nieuwe kans gekomen om dit herenhuis te herstellen naar zijn voormalige glorie, met volledig respect voor de oude elementen. De restauratie heeft zorgvuldig aandacht besteed aan elk detail, van de prachtige gevel tot de originele houten vloeren en sierlijke plafonds. Het resultaat is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het herenhuis, waarbij moderne functionaliteit naadloos is geïntegreerd in het klassieke ontwerp.

Dit herenhuis staat nu weer trots in zijn oorspronkelijke pracht, een schitterend voorbeeld van hoe oude architectonische schatten nieuw leven kunnen worden ingeblazen met de juiste zorg en toewijding. Het ademt de sfeer van vervlogen tijden en is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van historische panden.

Wat hieraan vooraf ging

Wat hieraan vooraf ging